Print, Packaging & Digital
Csomagolási és Nyomdaipari Napok!

Egy helyen egy időben:

kiállítás

konferencia

vevő - szállító találkozók

workshopok

díjátadások

Jelentkezés

Kérem, válasszon a jelentkezési típusok közül!

kiállítói regisztráció FLEXpo kiállítói regisztráció látogatói regisztráció

2015 támogató/szponzor jelentkezés
2015 támogató/szponzor jelentkezés


Tisztelt kollégák, cégvezetők, szakmai vezetők, független képviselők és mindenki, aki továbbra is bízik a nyomtatott kommunikáció jövőjében – amelynek természetes eleme a csomagolóanyag!

 

Klikklejen ide a regisztrációhoz!

http://www.regexpo.hu/PPD/reg.php?id=&tip=1&friss=1&meghivo=-1

 

Viszont ha még hezitálna, akkor görgessen tovább és olvassa végig indokainkat

2015 tavaszán  utólag is egyértelműen sikeresen rendeztük meg a PPDexpo és társult kiállítóként a SignExpo kiállításokat .

Erre alapozva 2017. március 28-30. között ismét megrendezésre kerülnek a PPDexpo azaz
Print, Packaging & Digital, a tematikus FLEXpo és a reklámdekorációs ipar seregszemléje aSignExpo nemzetközi részvételű szakkiállítások és keretrendezvényként a gazdag programot kínáló PPFest össz-szakmai fesztivál.

A kiállítók száma a regisztrált társkiállítókkal, az edukáció-szigeten megjelenő oktatási intézményekkel együtt ismét közel 100! (98) és a nettó beépített kiállítói terület is tovább növekedett és átlépte a bűvös 3.000 m2-t is, ami nagyjából 50 %-os (!) növekedés 2015-höz képest.

Mindkét adat messze meghaladja az elmúlt évtized hazai szakmai kiállításainak számait és minden esély megvan, hogy 2017. még jobb legyen!.

A kiállítókkal együtt mindent megteszünk azért, hogy a látogatószám és a látogatói összetétel 2017-ben is hasonlóan eredményes legyen!

Ugye, érzi, hogy ezt Ön sem hagyhatja ki?

Klikkeljen a belinkelt címre és töltse ki az online jelentkezési lapot a válaszként kapott vonalkódot pedig hozza magával és a helyszínen megkapja ingyenes belépését biztosító belépőkártyáját!

 

www.pnyme.hu